TRIMTEX BUTIKKEN ER ÅPEN, Bestillingsfrist: 20/10/2024

Postet av Birkenes IL - Skiskyting den 6. Okt 2024

Trimtexbutikken nå åpen, med fokus på langrenn og skiskyting, men andre grupper er også velkomne til å bestille. 

Så trenger du litt påfyll i treningsgarderoben, benytt muligheten til å bestille produkter av ypperste kvalitet. 

Litt into: Team kode birkenes-1541

Bestillingsfrist:  20/10/2024


Info fra Trimtex: 
Vi har nylig lansert en ny versjon av vår teamshop. Om det er første gangen du bestiller fra oss må du opprette NY KONTO før du kan logge inn. Du får tilgang til din teamshop ved å logge inn eller opprette ny konto på denne linken. Etter du har logget inn legg så til teamkoden: birkenes-1541 for å besøke din teamshop. En veiledning for hvordan du oppretter ny konto, logger inn og legger til din teamshop f inner du på denne linken. Bestillingsfrist:  20/10/2024 Etter å ha fullført et kjøp i teamshoppen vil du motta en ordrebekreftelse.


OBS! Det er forskjellige sponsor-logoer til langrenn og skiskyting på alle konkurransedresser, t-shirt og kort tights. Viktig at du velger riktig design: 
D3 er til LANGRENN 
D4 er til SKISKYTING 
Design D1 er nøytral i henhold til gruppe.   
Overtrekk og andre produkter er lik for gruppene så der er det bare å bestille.   
Overtrekks dresser: Det finnes to typer i nettbutikken. En som heter pulse 2.0 og en som heter trainer 2.0. Pulse er litt tykkere mens Trainer er en tynnere utgave.  

Vi har fått inn et tynt pannebånd i butikken, Bi-Elastic Air Pannebånd, dette er et tynt pannebånd som kan passe fint under hjelpen en kald høstdag eller en tidlig vårdag. Også fin en varm vinterdag. Lurt å vurdere denne i handlevognen.

Hilsen Birkenes il skiskyting. 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.