Gratulerer med 3 plass i KM til Mangnus Mosfjell

Postet av Birkenes IL den 4. Mai 2016

Vi gratulerer Magnus Mosfjell med 3 plass i KM mellomdistanse !

På lørdag ble det arrangert KM Sprint på Groos frimområde, av IL Imås. På dette løpet er det vært å nevne at evigunge Steinar Aas løp i til 3 plass i H21-. I pallplassintervjuet så la en ekstatisk Steinar til at ha ikke trodde på medalje i år. Siden det var 30 år siden sist. Det viser bare at han holder si i utmerket form og vil satse enda ett år til.

På søndag ble det avviklet KM mellomdistanse og her ble Magnus Mosfjell nr. 3 i H15-16 også kalt racerklassen. De har en fart på beina som gjør oss godt voksne litt misunnelige. Det er også vært å nevne at det stilte 4 Birkenesinger i klasse av 9. Flott gutter!

I H50 tok Steinar Aas en fin 3plass, med Guttorm Nyhus godt plassert på en 10 plass. Fin plassering ble det også på Asle Asmul, nr. 7 i H40 ( klassen for de med mest vinnervilje).

Ellers gjorde flere av O-gruppas medlemmer en flott innsats!